Inzaghi po remíze s Neapolí: Viděl jsem skvělý Inter

11/11/24 - Trenér Simone Inzaghi byl po remíze 1:1 s Neapolí spokojený s výkonem svého týmu a ocenil jeho nasazení po náročném zápase s Arsenalem v Lize mistrů. „Jsem spokojený s výkonem svých hráčů. Gratuloval jsem týmu. Pokud dnes měl někdo vyhrát, byli jsme to my. Ve druhém poločase už to nebyl zápas. V první půli jsme inkasovali ze standardní situace, kde jsme mohli reagovat lépe. Neapol je velmi silný tým, a když je vidíte naživo, je to ještě zřetelnější.“

„Po tom úsilí ve středu proti Arsenalu jsem nečekal takový zápas. Ve druhé půli jsem ani nechtěl střídat, protože jsme byli pevní a neztratili jsme formu. Navíc jsme dvakrát trefili tyč a neproměnili penaltu. Vidím velký fyzický růst. Byli jsme vynikající proti týmu plnému kvality jako je Neapol.“

Inzaghi také zdůraznil vyrovnanost Serie A: „Bude to vyrovnaná liga, ale viděl jsem skvělý Inter. Sommer nemusel udělat jediný zákrok a my jsme si vytvářeli šance, aniž bychom Neapoli dovolili mnoho příležitostí. Zaslouženě jsou na vrcholu tabulky.“

Trenér Interu se také zamyslel nad inkasovaným gólem: „Pracujeme na snížení počtu inkasovaných gólů a hodně se zlepšujeme. To bude pokračovat s tvrdou prací. Tyto poslední dva zápasy mi dávají velkou důvěru v tým.“

„Samozřejmě, že jako Inter bychom raději měli 10 výher z 10 zápasů, ale máme 8 výher a 2 remízy. Fotbal je zvláštní. U inkasovaného gólu došlo k teči a obránce udržel McTominaye v ofsajdu. To jsou detaily, ale musíme zůstat jednotní tak, jak jsme."

Autor: Lukáš Pekárek

FC INTER MILANO - Cechia nerazzurra (Version 9.0)
© 1998 - 2024 fcintermilano.com / redakce@fcintermilano.com
Stránka českých a slovenských fanoušků italského fotbalového klubu Inter Milán / Unofficial fan site
Kopírování textů, zveřejňování a jakékoliv další použití na internetu je povoleno pouze s uvedením zdroje www.fcintermilano.com.
Privace Policy