Yann Sommer je za bod rád: Hráli jsme špatně

21/09/23 - Yann Sommer přiznává, že se Inter ve druhém poločase proměnil a je rád, že přispěl k remíze 1:1 proti Realu Sociedad skvělým zákrokem. Švýcarský reprezentant udržel Nerazzurri ve druhém poločase ve hře, když několik minut před vyrovnávací brankou Lautaro Martineze zneškodnil hlavičku Mikela Oyarzabala po rohovém kopu. "V té situaci to bylo důležité," řekl Sommer pro Amazon Prime Video Italia.

"Měli šance na vstřelení dalších gólů a bylo by těžké, kdyby dali ještě jeden, ale jsem rád, že to takhle dopadlo, a jsem spokojený s tím, jak jsme ve druhém poločase změnili hru. Začali jsme hrát lépe, měli jsme větší kvalitu s míčem a byli jsme klidnější. V prvním poločase nám to trochu chybělo."

"Jsem s tímto bodem opravdu spokojený, protože první poločas byl opravdu špatný a nebyli jsme ve hře, ale ve druhém poločase jsme měli nějaké zajímavé situace," pokračoval švýcarský internacionál. "Je to Liga mistrů, takže tento bod bereme a do toho příštího musíme něco napravit. Myslím, že jsme dnes v těžkém zápase ukázali, že tento tým má velký charakter a že jsme velké mužstvo. Hráči, kteří přišli, mají kvalitu, vytvořili si dobré situace a já jsem rád, že jsem tady."

Autor: Lukáš Pekárek

FC INTER MILANO - Cechia nerazzurra (Version 9.0)
© 1998 - 2024 fcintermilano.com / redakce@fcintermilano.com
Stránka českých a slovenských fanoušků italského fotbalového klubu Inter Milán / Unofficial fan site
Kopírování textů, zveřejňování a jakékoliv další použití na internetu je povoleno pouze s uvedením zdroje www.fcintermilano.com.
Privace Policy