Zprávy o Interu Milán 16.11.2024 

Další špatná zpráva z reprezentace. Dnešní utkání Turecka s Walesem (0:0) nedohrál Hakan Calhanoglu, který nuceně vystřídal už o poločase. Po utkání sám potvrdil, že začal opět pociťovat bolest v místech zranění, které ho v posledních týdnech trápilo, a tak preventivně hřiště opustil. Zítra se 30letý záložník podrobí magnetické rezonanci pro přesnější výsledky.

Zprávy z reprezentačních zápasů hráčů Interu👇Argentina ze čtvrtka na pátek podlehla Paraguayi 1:2, když jedinou branku Argentiny vstřelil Lautaro Martínez.

rán ve čtvrtek porazil Severní Koreu 3:2 a na všechny tři branky Íránu asistoval Mehdi Taremi. 32letý útočník však zároveň ve druhé půli neproměnil penaltu a dal si vlastní gól.

tálie ve čtvrtek porazila Belgii 1:0 se všemi čtyřmi hráči Nerazzurri v sestavě. Bohužel svalové problémy v pravém stehnu postihly Nicoló Barellu, který nyní bude muset podstoupit podrobnější testy. Nadcházející utkání s Francií tak vynechá.

Mimochodem zítřejší utkání Itálie proti Francii v souboji o první místo ve skupině se bude hrát na Stadio Giuseppe Meazza, které má být téměř vyprodané. Národní tým aktuálně trénuje v tréninkovém centru v Appiano Gentile, kam se Luciano Spalletti jako trenér vrací poprvé od doby, kdy trénoval Inter.

Yann Aurel Bisseck oficiálně prodloužil s Interem smlouvu. 23letý německý obránce podepsal do léta 2029. “Cítím velkou důvěru od vedení i trenéra. Věřím, že tento podpis je pozitivním krokem pro všechny.”

“Myslím, že jsem si doposud vedl lépe, než většina lidí čekala. Hodně lidí zřejmě neznalo ani mé jméno, ale já věděl, že na sobě musím pracovat, naučil jsem taktiku a metody italského fotbalu a v tréninku odváděl maximum. Hodně mi pomohlo rychlé naučení se italštiny. Moje cesta nebyla chvílemi jednoduchá, ale vždycky jsem věřil, že budu mít úspěšnou fotbalovou kariéru. Teď v Interu je to odměna pro mě i mou rodinu.”

“Nečekal jsem, že se dostanu do tak velkého klubu a najdu si tak skvělé spoluhráče. Často, když hrajete s fotbalisty na vysoké úrovni, může se stát, že ti, kteří nejsou hvězdami, nejsou ostatními respektováni. Ale tady mi všichni hodně pomohli. Všichni byli tak laskaví, že jsem se hned od začátku cítil jako doma: teď můžu upřímně říct, že Milán je můj domov.”

FC INTER MILANO - Cechia nerazzurra (Version 9.0)
© 1998 - 2025 fcintermilano.com / redakce@fcintermilano.com
Stránka českých a slovenských fanoušků italského fotbalového klubu Inter Milán / Unofficial fan site
Kopírování textů, zveřejňování a jakékoliv další použití na internetu je povoleno pouze s uvedením zdroje www.fcintermilano.com.
Privace Policy